Institucional
18572
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18572,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Institucional

HISTÒRIA

1967

La Marca va ser fundada el 1967 per un grup de promotors i constructors de Sant Cugat apostant per una futura ciutat residencial.

1984

Javier Pérez del Pulgar Roig assumeix la propietat de l’empresa i decideix concloure l’activitat de promoció i construcció per passar a operar com a empresa de serveis dedicada exclusivament al sector immobiliari.ector inmobiliario.

1997

Es decideix dividir els serveis d’Administració de Finques i els serveis d’Intermediació que estaven localitzats a la Plaça del Monestir. Per això, els serveis d’Administració es van desplaçar al carrer Francesc Moragas 17-19, en un local de gairebé 600m2 on el desenvolupament de les activitats d’Administració de Finques i els serveis centrals podia dur-se a terme amb molta més comoditat per als clients. Sense perdre la unitat corporativa, es va aconseguir adaptar, personalitzar i optimitzar els serveis fent-los créixer de forma paral·lela.

2004

Organ disposa d’un sistema de gestió de la qualitat conforme la norma UNE-EN ISO 9001 i que a dia d’avui se segueix renovant. Així, es garanteix que amb el creixement de l’organització, els serveis que s’ofereixen compleixen amb els més alts estàndards de qualitat tant per al client com per als proveïdors i col·laboradors. L’objectiu és consolidar un sistema de satisfacció del client i de millora contínua.

2014

Organ va decidir centralitzar els serveis de Sant Cugat unificant l’oficina de la Plaça Octavià a la renovada i ampliada oficina central.
Es va aconseguir optimitzar dos serveis que estaven a 500 metres de distància i donar més facilitats als nostres clients. Alhora, apostar per ampliar el radi de serveis obrint un Punt de Servei a Rubí per estar més a prop dels clients.

2016

Es produeix en l’empresa el canvi cap a la segona generació familiar i Javier Pérez del Pulgar Clavell assumeix la Direcció General de l’empresa.  Així, ORGAN se segueix preparant per als nous temps, reafirmant la seva posició i creixement en el sector. També s’incoporen els Serveis Jurídics i s’obre un nou departament de Consultoria d’Inversions.

MANIFEST

Innovació i Qualitat

ORGAN aposta per la innovació i la implantació de noves eines digitals com a via de diferenciació i vocació de servei. Gràcies a recursos com l’administració en línia per a tots els clients, la certificació digital i l’automatització dels processos, podem oferir un servei de qualitat orientat totalment al client.
L’any 2004 vam rebre la certificació de Qualitat ISO 9001, un pas més en la voluntat de recerca de la millor experiència dels nostres col·laboradors i clients.

Honestedat i Rigor

No podem deixar de ser persones.
Un servei de qualitat necessita de plantejaments honestos i exquisidesa en l’execució. Transmetem l’essència familiar en tot el que fem, oferint un assessorament proper i sincer. Creiem que les noves tecnologies juntament amb un gran equip humà són la clau de l’èxit per a les empreses del segle XXI.
Gràcies a plantejaments a llarg termini, l’esperit es reconeix en tot el que fem, fidelitzant clients i sent la font principal de recomanació per als nous.

La nostra trajectòria, la capacitat d’adaptació als canvis, i la formació en els coneixements del sector són el nostre millor aval.

Valor i Patrimoni

Som una empresa amb vocació de serveis immobiliaris en tot el seu conjunt. Un dels nostres principals objectius és l’increment del valor patrimonial de tots els nostres clients. Des rehabilitacions d’edificis, immobles, certificacions, gestió de projectes i execució d’obres, fins valoracions i assessorament de les millors inversions.
Apostem per l’aplicació de les noves tecnologies i la IOT (l’Internet de les Coses) com a eina de prevenció, proactivitat i satisfacció del dia a dia dels nostres clients.

Misión

Oferir Serveis integrals d’Administració de Finques i Solucions Immobiliàries d’alta qualitat, de forma personalitzada ia un preu competitiu, destinats a millorar la vida de les persones i impactant positivament en el desenvolupament i la creació de valor. Sempre recolzat per un equip qualificat i amb gran qualitat humana. Basar el nostre treball en la Innovació, les noves tecnologies i ser una empresa sostenible en el temps.

VISIÓ

Ser una empresa líder en el sector Immobiliari; abanderar el desenvolupament tecnològic i convertir-nos en el principal referent al que tots vulguin imitar, unir-se i col·laborar.

VALORS

Honestedat, rigor, transparència, treball en equip i proximitat.