Busques pis de compra a Sant Cugat a un preu raonable?
19191
post-template-default,single,single-post,postid-19191,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Busques pis de compra a Sant Cugat a un preu raonable?

Pis en venda a Sant Cugat

Busques pis de compra a Sant Cugat a un preu raonable?

Estàs buscant un pis de compra a Sant Cugat a un preu més raonable i més petit? Doncs estàs d’enhorabona, ha arribat el moment. El pis que et presentem, de 74 m² construïts, se situa en una finca construïda el 1995. L’habitatge està ubicat al barri de Sant Francesc, per tant, una zona a molt pocs minuts del centre i en una zona plena de serveis.

 

Els detalls del pis a Sant Cugat

En primer lloc, l’habitatge compta amb una sala d’estar de 22m amb llum natural i que compta amb una petita sortida a balcó. L’immoble té una cuina quadrada exterior i disposa d’una sortida a petit safareig.

 

L’habitatge disposa de dues habitacions, una doble de matrimoni i una altra mitjana. Aixi mateix, acaba de donar forma a aquest pis un bany complet amb banyera.

El pis està dotat amb parquet, calefacció per radiadors i aire condicionat. Finalment, l’habitatge compta amb una plaça de pàrquing a la mateixa finca. Encara que el pis està a punt per entrar a viure, necessita algun tipus de reformes per actualitzar-lo.