10 apps útils per a una família
18977
post-template-default,single,single-post,postid-18977,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

10 apps útils per a una família

10 apps útils per a una família

Hi ha moltes maneres de poder suportar una família. Alguns ho faran com un equip de futbol, ​​uns altres com un escamot de l’exèrcit i un altre com una gran empresa. Potser aquesta última sigui un dels models amb més èxit, encara que resulti a estones una mica freda; i per tenir un maneig exitós i ben cohesionat de tots els membres de la família, s’han dissenyat apps que poden ajudar els pares a gestionar-se millor.

El primer que cal tenir en compte que, així com es pot gestionar el temps i els deures d’una empresa amb tots els seus membres a través de programes i apps, també es pot fer amb la família i fins a una finca sencera, però començant des casa, molts més aportacions es podran oferir al seu voltant. Pareu atenció a les deu apps que poden ajudar a gestionar millor les tasques de la llar i a protegir els seus fills.

1. Google Calendar. És una eina de Google que amb el temps a agafat més força no només dins de les organitzacions, sinó que al personal ajuda a establir horaris i a recordar cites i compromisos. Per a les famílies vindrà molt bé a l’hora d’organitzar qui li toca treure les escombraries, o que dia li toca a cadascú la neteja de la casa.

2. Tello. Potser pugui funcionar com una agenda, però en realitat és molt més que això. Aquesta app es presenta com un tauler o suro on els membres de la família poden anar col·locant recordatoris, esdeveniments familiars, cites, etc.

3. MamaBear. Aquesta app està dissenyada per protegir els nens d’assetjament cibernètic. Està disponible en iOS i Android. A través d’ella es pot monitoritzar les notícies de Facebook dels teus fills i alertar qualsevol signe d’assetjament.

4. AVG Family Safety. Aquesta és una marca de programa antivirus i avui dia ha dissenyat un programa que protegeix tauletes i telèfons de bloquejant llocs maliciosos filtrant específicament imatges inapropiades.

5. React Mobile. Aquesta és una de les apps que permet als nens, i altres membres de la família prémer un botó i enviar un missatge d’alerta silenciós informant la ubicació i avisa pares via correu electrònic i missatge de text.

6. Life360. Amb aquesta app pot monitoritzar via GPS als membres de la família a través del mòbil, així com crear un xat amb tots els membres, per notificar tasques o recordatoris, però també conté un botó de pànic en cas d’emergència.

7. Nozbe. Creada per a empreses, però la seva interfície és tan amigable que una família pot fer ús d’ella per a monitoritzar i assignar tasques. Aquesta app és perfecta per organitzar les tasques de la llar i crear un ambient de responsabilitat i disciplina amigable.

8. BabyCare. És per a pares primerencs. A través d’aquesta app pots controlar els menjars, les cures que necessita i les cites mèdiques que són comuns els primers mesos.

9. KidPlace. És ideal per als nens més inquiets i que sempre estan buscant al mòbil aplicacions o busquen descarregar noves apps. Amb KidPlace pots controlar amb quines aplicacions poden jugar i si poden descarregar altres més.

10. Sygic Family. És una altra app per localitzar els membres de la família, però la seva particularitat apunta a establir zones segures i insegures.